Länsläger 2020 - INSTÄLLT

OBS. På grund av Covid-19 har vi valt att skjuta upp lägret till 6 - 9 augusti.
Vid frågor kring återbetalning, vänd er till Varbergs 4H via Varberg@4H.se.

Sedan 50-talet har vi arrangerat Länsläger i Halland och i år är inget undantag! Sista helgen i juni samlas många av Hallands 4H-klubbar för att göra upp om Lägertoppen. Lägertoppen består av flera olika grenar/tävlingar som pågår under lägret, varje tävling ger poäng. Den klubb som till slut har samlat ihop flest poäng vinner Lägertoppen.

Förutom tävlingar består Länslägret av mycket lägermys! Lägerkänslan är eventuellt det viktigaste under ett Länsläger. Varje kväll gör vi lägereldar som alla deltagare samt ledare brukar samlas kring, sjunger lägerelds-sånger och bara har det mysigt!

Ifall du är mellan 10-15 år är du mer än varmt välkommen att delta! Länslägret ses av många som årets höjdpunkt, som man bara inte får missa!

Länslägret 2020 kommer att äga rum strax utanför Ästad 4H-gård den 25-28 juni. Du kan anmäla dig till årets upplaga av Länslägret redan idag! Mer information om lägret kommer vid ett senare tillfälle!

Pris: 600 SEK
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?