Dagläger på Gränby 4H-gård vecka 32

Våra populära dagläger är fullspäckade med roliga aktiviteter som involverar gården djur, massa roliga lekar och tävlingar. Daglägren under sommaren har ett veckoupplägg där vi förutom att ta hand om gårdens djur och umgås med dem gör aktiviteter som åka hölass, vattenkrig, fem-kamp och utflykt till kohagen.

Ålder: Lägret är anpassat för barn i åldern 7 – 11 år. Åldersgränserna är rekommendationer och inte skrivna i sten, funderar ni på om lägret passar för ert barn kan ni alltid maila oss och fråga. Vi försöker dela in grupper och anpassa aktiviteterna efter deltagarnas intressen så mycket vi kan.

Tid: 9:00 – 16:00.

Plats: Gränby 4H-gård.

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (ett till fruktstund på förmiddagen och ett till eftermiddagen).

Kläder: Barnen behöver oömma kläder efter väder eftersom vi är ute större delen av dagen, glöm inte solhatt/keps.

Pris: 800 kr/vecka

OBS! Medlemskap är obligatoriskt för att delta på lägret och ingår inte i deltagaravgiften. Medlemsnumret ska anges vid anmälan för att platsen ska tas i besittning.

Medlemsavgiften ska vara betalt vid lägrets start, detta för att försäkringar skall gälla!

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?