Länsläger 2021

Lägret är fullt!! OM man är intresserad av att vara med så ställer man sig på kö här!

Sedan 50-talet har vi arrangerat Länsläger i Halland och i år är inget undantag! I början på Juli samlas många av Hallands 4H-klubbar för att göra upp om Lägertoppen. Lägertoppen består av flera olika grenar/tävlingar som pågår under lägret, varje tävling ger poäng. Den klubb som till slut har samlat ihop flest poäng vinner Lägertoppen.

Förutom tävlingar består Länslägret av mycket lägermys! Lägerkänslan är eventuellt det viktigaste under ett Länsläger. Varje kväll gör vi lägereldar som alla deltagare samt ledare brukar samlas kring, sjunger lägerelds-sånger och bara har det mysigt!

Ifall du är mellan 10-15 år är du mer än varmt välkommen att delta! Länslägret ses av många som årets höjdpunkt, som man bara inte får missa!

Länslägret 2021 kommer att äga rum I Öströö den 1-4 Juli. Du kan anmäla dig till årets upplaga av Länslägret redan idag! Vill ni ha mer information om lägret så hänvisar vi er till Hallands 4H:s hemsida.

Vi följer såklart regeringens reckommendationer angående Covid-19 och ser till att lägret genomförs Corona-säkert.

Har ni frågor, maila;
erik.wallner@4h.se
eller,
klara.ragnarsson@4h.se

Vägbeskrivning:

Lägret kommer i år att vara på Öströö, närheten av Öströö fårfarmare. För att hitta dit rekommenderar vi er att köra med GPS till adressen “Öströö Gård, 43277 Tvååker” för att sedan följa 4H-skyltarna.

  • Datum: 01 Jul 2021 - 04 Jul 2021
Pris: 600 SEK Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.