Planeringskonferensen 2021

Vill du vara med och forma Hallands 4H:s framtid? Då har du en himla tur, för vi i Hallands 4H erbjuder just detta och mycket, mycket mer i samband med vår årliga planeringskonferens! En härlig helg på Ästad 4H-gård där du kommer lära dig mycket, få möjligheten att påverka hur vår verksamhet ska se ut nästa år och framför allt ha väldigt kul. Varmt välkommen till Ästad 4H-gård den 25-26 september!

På planeringskonferensen kommer vi bland annat att besluta om vilka mål som Hallands 4H ska uppnå, vilka olika evenemang och utbildningar som vi ska arrangera samt vad vi ska lägga våra pengar på under 2022. Dessutom kommer det att delas ut pris från 100-årsfonden till de ideella som utvecklat verksamheten eller personligen vuxit inom organisationen under det senaste året.

I samband med planeringskonferensen kommer vi också under söndagen att anordna en matlagningskurs i Sibbarps bygdegård. Under denna kurs kommer vi att lansera de mobila kök som vi har jobbat på i ett antal år nu inom projektet ”Matresan”, vars syfte är att tillgängliggöra vårt koncept matskolor för alla, oavsett bostadsort och möjlighet att transportera sig. Genom att delta får ni en möjlighet att vara de allra första som testar denna exklusiva produkt som just er klubb kan få möjlighet att använda i framtiden.

Detta vill ni inte missa, inga förkunskaper krävs och alla är välkomna! Vi kommer alla gemensamt försöka se till alla, oavsett ålder och erfarenhet, förstår diskussioner. Gör er röst hörd på planeringskonferensen!

Anmälan sker via Membersky och vi hoppas att så många som möjligt vill komma! Särskilt viktigt är att du som är ombud för en klubb, är med i en verksamhetgrupp eller i en styrelse i klubb, krets eller län deltar. Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar genom att mejla till Halland@4h.se.

Schema för helgen:

Lördag 25/09
09:30 - Ankomst och fika
10:00 - Planeringskonferens
12:00 - Lunch
13:00 - Utomhusaktivitet
14:30 - Återuppta planeringskonferensen
18:30 - Tacos!
20:00 – Roliga kvällsaktiviteter!

Söndag 26/09
08:00 - Frukost
11:00 - Matlagningskurs på Sibbarps bygdegård
14:00 – Avslutning

Föredragningslista för planeringskonferensen:

1. Mötets öppnande.
2. Val av mötesordförande.
3. Anmälan av styrelsens val av sekreterare.
4. Föredragningslistans godkännande.
5. Val av protokolljusterare.
6. Fastställande av röstlängd.
7. Fråga om planeringskonferensens behöriga utlysande.
8. Redogörelse av styrelsens och verksamhetsgruppernas arbete under hösten 2020 och våren 2021.
9. Fastställande av arbets-programmet för 2022.
10. Fastställande av budget för 2022.
11. Fastställande av verksamhetsplan 2022.
12. Behandling av styrelsens förslag till planeringskonferens.
13. Val av läger- och matskolegrupp.
14. Val av länstruppsledare.
15. Val av revisorssuppleanter
16. Prisutdelning för 100-årsfonden.
17. Övriga frågor.
18. Mötets avslutande.

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?