Stötta vår verksamhet!

Anmäl dig till det här "evenemanget" och betala fakturan så bidrar du till vår fantastiska verksamhet!

Vi från den ideella föreningen Hallands 4H letar nu efter fler företag som kan tänka sig att stötta oss för att vi framöver ska kunna fortsätta att göra det vi gör idag samt utveckla vår verksamhet. Vi ser till att barn och unga får möjlighet att vara en del i något större där de själva får påverka vad de ska göra under sin fritid.

Vi har funnits i över 100 år och har sedan länge arrangerat många olika typer av arrangemang, internationella utbyten runt om i världen, utbildat unga ledare i demokrati och ekonomi, med mera. Varje sommar skapar vi läger och matskolor runt om i Halland vilket ger ca 450 barn möjligheten att varje sommar lära känna nya vänner, ta hand om djur och bara ha det så bra man kan en lägervecka mitt i sommaren.

Vi har genom åren haft ofantligt kul och idag är vi ca 800 medlemmar i Halland. Självklart är vi stolta över vad vi har åstadkommit under de här åren, men det vi är som mest imponerande över är att vår förening drivs nästan helt av barn och unga mellan 6-25 år! I alla våra styrelser, grupper och kommittéer sitter det barn och unga som själva har valt att sitta med, som tillsammans beslutar vad vi ska hitta på i vår förening. Till vår hjälp har vi lite personal som stöttar oss i de allra svåraste uppgifterna, men annars är det vi unga som bestämmer. Det är vi oerhört stolta över!

Det är lätt att se hur det går, men inte hur vi mår. Idag bygger en stor del av vår ekonomi på osäkra fondmedel och bidrag, vilket har fungerat relativt bra de senaste åren. Men att förlita sig på osäkra medel när vi arrangera så pass mycket verksamhet som vi gör idag känns inte tryggt. Därför vänder vi oss nu till privatpersoner och företag i hopp om att du som läser detta vill stötta oss! Främst genom ekonomiska medel, men även genom produkter, utbildningar, expertishjälp och annat som kan vara av intresse för oss.

---

Hur kommer pengarna att användas?
Vi är en relativt stor organisation med många olika typer av utgifter. Men vi vill lova att de pengar som ni väljer att stötta oss med kommer användas varsamt och med eftertanke. Därför har vi här nedan listat upp några exempel på vad pengarna kan komma att användas till.

1000 kr
En klubb får möjlighet att täcka alla utgifter för deras klubbaktiviteter under en termin. Eller arrangera ett lättare klubbläger för klubbens medlemmar.

2500kr
För dessa intäkterna kan vi arrangera en grillkväll för alla som engagerar sig i en styrelse, grupp eller kommitté inom Hallands 4H. En kväll där alla våra ideella träffas uppskattas mycket och bidrar i sin tur till en bättre verksamhet. Ett hållbart engagemang är en viktig grundpelare i vår förening.

5000kr
För 5 000kr kan vi starta upp en helt ny 4H-klubb, se till att de kan arrangera några aktiviteter och ge klubbstyrelsen ett förmånligt startbidrag.

10 000kr
Idag betalar deltagarna en avgift för att delta på våra utbildningar. Med intäkterna från en silver-sponsor kan vi ta bort avgifterna för 20 deltagare, vilket leder till gratis utbildningar!

20 000kr
Vi kan täcka alla utgifter för vårt årliga Länsläger som lockar ca 50 barn mellan 10-15 år. Vilket betyder att alla deltagare kan delta helt gratis!

30 000kr
Ge oss förutsättningarna för att fortsätta med vår verksamhet. Hyra en till lägergård under sommaren och arrangera mer läger, skapa utbyten med andra föreningar & fler utbildningar.

---

Visste du...?
- Att många 4Hare får ledande positioner inom näringslivet och politiken på grund av deras kunskaper samt kontaktnät de fått genom 4H.
- Att alla 4Hare får möjligheten att delta på internationella utbyten och genom dem får uppleva kulturer på ett helt unikt sätt. Vi får bättre förståelse för hur världen ser ut, internationella kontakter och minnen för livet.
- Att vi jobbar med att bevara svenska utrotningshotade lantraser.
- Att Stättareds 4H-gård är Kungsbacka kommuns näst största besöksnäring.

Stort tack!

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?