Hästläger v.32 Mån-Fre

SISTA ANMÄLNINGSDAG 20 JULI

Våra Hästläger vänder sig till barn i åldrarna 8 till ca 12 år. Vår vision är att skapa en trygg miljö runt barnen där de på ett säkert sätt får träffa djur och runt dessa skapa ett gemensamt intresse med barn i samma ålder med förhoppning om att lära känna nya kompisar. Årsta 4H:s hästläger är så mycket mer än ett ridläger. Barnen får lära sig hur man sköter en häst och vilket ansvar det innebär att ta hand om en häst. Vi varvar teori med ridning både på ridbanan och uteritt. Rykttävling, ledövningar, skötsel och en massa annat skoj!
För att delta på Årsta 4H:s hästläger krävs förkunskaper gällande ridning. Barnen ska kunna rida själva utan att någon leder hästen. Barnen ska känna sig trygga på hästryggen i skritt och trav både på ridbanan och utanför.
På lägren används gårdens hästar som är A-och B-ponnier. Största ponnyn är 125cm i mankhöjd så därför ska ryttaren inte vara längre än 160 cm. Detta i enlighet med riktlinjer satta av Svenska Ridsportförbundet.

INFORMATION
Datum: 3-7 augusti
Tid: Kl. 9.00 – 16.00

PRIS
Hästlägret kostar 2.500 kr plus medlemsavgift i Årsta 4H Klubb som är 270 kr.

MATSÄCK
Alla barn har med sig egen matsäck som räcker till lunch och mellanmål. Vi har mikrovågsugnar, kyl och frys samt tallrikar, glas. OBS! Medtag egna bestick!

KLÄDER EFTER VÄDER
Vi är ute i ur och skur. Ta med kläder efter årstiden som tål att bli smutsiga! Glöm inte bra skor/stövlar med klack!

KIOSK
På Årsta 4H gård finns en lägerkiosk.
Barnen får handla i kiosken för max 15:-/dag. Detta är självklart frivilligt och skall endast ske i samråd mellan barn och förälder.

Pris: 2500 SEK
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?