Hyra Kanin - Vecka 24-25

Många önskar sig en egen kanin. Genom att hyra kanin från Årsta 4H får du möjligheten att prova på hur det är att äga en kanin och få en inblick i vilket ansvar det innebär att vara djurägare.

Hur bokar jag?
Klicka på ”Anmäl till evenemang” till höger. Fyll i dina uppgifter och när du sedan slutfört din ”anmälan” är bokningen klar. OBS! Det måste vara en myndig person som står på bokningen.
Inom 1-2 veckor får du sedan en bekräftelse på din bokning, hyreskontrakt samt informationshäfte om kaniner. Skriv ut och ta med kontraktet det datumet du ska hämta kaninerna samt läs igenom faktahäftet innan för att få en grund att stå på gällande kaniner.

En vuxens ansvar
Vi kan inte nog trycka på att det är du som förälder/ansvarig vuxen som är ansvarig för kaninerna under vistelseperioden. Tyvärr har vi varit med om att man lämnat kaninernas skötsel helt till barnen vilket har slutat illa. Så, du som vuxen ska se till att titta till djuren varje dag.

HYRA KANIN
Vecka – 24-25
Hämtas: måndag 14 juni – Kl. 13.00-15.30
Återlämnas: söndag 27 juni – Kl.10.00-15.30

Ingår
Kaniner, 2st
Bur, godkänd enligt JBV
Foder under vistelsen
Strö

Avbokning
Avbokning skall ske senast 3 veckor innan aktuellt hämtningsdatum. Sker avbokning senare debiteras halva summan.

Mer information om uthyrning av kanin: https://www.4h.se/arsta/wp-content/uploads/sites/74/2021/03/2021_hyra_kanin_sommar.pdf

  • Datum: 14 Jun 2021 - 27 Jun 2021
Pris: 1400 SEK
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.