Knattekurs v.16-20 ONSDAG kl 18.00

Nu kör vi igång igen med våra populära Knattekurser. Våra knattekurser vänder sig till barn i åldrarna 4-6 år som vill få en chans att umgås med hästar. Vårt fokus ligger på relationen mellan barn och djur och barnen får under Knattekurserna lära sig att sköta om hästen och vad hästen behöver för att må bra. Genom våra Knattekurser får barnen från tidig ålder lära sig att umgås med hästar på ett säkert sätt och börja förstå hästen som individ. Räcker tiden till rider vi även en liten runda.

På Årsta 4H Gård satsar vi på ett färre antal deltagare / grupp (4 st) och varje grupp leds av 2 st ledare. Våra ledare är ungdomar i 4H som väl känner hästarna och gården. Detta är en av grundpelarna i 4H:s verksamhet som är en barn- och ungdomsorganisation för barn och unga, av barn och unga.

INFORMATION
Antal tillfällen: 5 ggr
Tid/tillfälle: 60 min
Kurs-start: Onsdag 15 april
Kurs-avslut: Onsdag 13 maj
Tid: Kl. 18.00 - 19.00

MEDLEMSKAP I ÅRSTA 4H KLUBB KRÄVS!

FÖRÄLDER / MEDFÖLJANDE VUXEN
Varje deltagare ska ha en förälder/medföljande vuxen med sig under varje tillfälle. Som vuxen är du med och stöttar ditt barn och om vi rider en runda, leder hästen.
Obligatorisk föräldrakurs om 2 timmar (gratis) kommer anordnas vardagskväll veckan innan kursstart.

Pris: 600 SEK
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?