KnatteTimme II - ONSDAGAR Kl.17.30

>> Vi följer Svenska Ridsportsförbundet riktlinjer gällande hästverksamhet under Covid-19. Mer information kommer ut till anmälda deltagare innan kursstart. <<

KnatteTimme Steg 2 vänder sig till barn i åldern 4-6 år och som tidigare gått Knattekurs/KnatteTimme på Årsta 4H. Kursen är en fortsättningskurs för barn som vill fortsätta att umgås med hästar och lära sig mer inom ridning. Under kursen är målet att barnen ska våga bli mer självständiga på hästryggen. Barn som är mer försiktiga kan behöva gå KnatteTimme på nybörjarnivå ytterligare någon termin innan de går över till steg 2.

Vårt fokus ligger på relationen mellan barn och djur. Vårt fokus är att barnen från tidig ålder ska lära sig att umgås med hästar på ett säkert sätt och börja förstå hästen som individ.

På Årsta 4H Gård satsar vi på ett färre antal deltagare / grupp (4 st) och varje grupp leds av 2 st ungdomsledare. Detta är en av grundpelarna i 4H:s verksamhet som är en barn- och ungdomsorganisation för barn och unga, av barn och unga.

INFORMATION
Nivå: Deltagare ska tidigare gått minst en Knattekurs/KnatteTimmes-kurs tidigare. EJ nybörjarnivå!
Antal tillfällen: 5 ggr
Tid/tillfälle: 60 min

Kurs-start: 14 april (v,15)
Kurs-avslut: 12 maj (v.19)
Tid: Kl. 17.30 - 18.30

MEDLEMSKAP I ÅRSTA 4H KLUBB KRÄVS!
VIKTIGT! När du skapar en användare i MemberSky, dels för att kunna göra anmälan till kursen, är det viktigt att ni använder deltagarens/barnets personnummer och namn då medlemskapet är kopplat till detta.

FÖRÄLDER / MEDFÖLJANDE VUXEN
Varje deltagare ska ha en förälder/medföljande vuxen med sig under varje tillfälle. Som vuxen är du med och stöttar ditt barn och om vi rider en runda leder hästen.

HUR VET JAG OM VI FÅTT PLATS?
Titta på den gröna knappen till höger. Står det ”Anmäl till evenemang” finns plats ledig och du har fått en plats när anmälan är skickad. Detta är din bekräftelse!
Välkomstbrev med ytterligare information kommer ut ca. 1 vecka innan kursstart.

Om samtliga platser är bokade kan man ställa sig i kö. Den gröna knappen visar då texten ”Ställ mig i kö”. Vid avbokningar går platsen till första i turordnings enligt kölistan.

Pris: 1050 SEK
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?