PonnyPyssel - v.28

Vad är ponnypyssel? Varje sommar anordnar vi hästläger för barn/ungdomar som sedan tidigare har ridvana. Men för den som inte har ridvana men ändå vill gå på ett läger med hästar?
Svaret: Ponnypyssel! Ett läger för barn/unga som vill lära sig mer om hästar men som tidigare saknar häst-/ridvana eller för dig som är hästtokig och vill få mer tid att umgås med hästar.

På Årsta 4H:s Ponnypyssel lär vi oss hur man hanterar häst på ett säkert sätt. I det ingår hästens språk och signaler, hur vi beter oss i stallet, hur man leder en häst och vad en häst behöver för att må bra. Vi kommer också testa att rida vid något/några tillfällen men fokus ligger på att lära känna hästen från marken.

INFORMATION
Datum: 12 – 16 juli (v. 28)
Tid: Kl. 9.00 – 16.00

PRIS
Lägret kostar 950 kr plus medlemskap i Årsta 4H som kostar 270 kr.

MATSÄCK
Alla barn har med sig egen matsäck som räcker till lunch och mellanmål. Vi har mikrovågsugnar, kyl och frys samt tallrikar, glas. OBS! Medtag egna bestick!

KLÄDER EFTER VÄDER
Vi är ute i ur och skur. Ta med kläder efter årstiden som tål att bli smutsiga! Glöm inte bra skor/stövlar!

KIOSK
På Årsta 4H gård finns en lägerkiosk.
Barnen får handla i kiosken för max 15:- kiosken kommer att vara öppen onsdag och fredag efter lunch. Detta är självklart frivilligt och skall endast ske i samråd mellan barn och förälder.

MEDLEMSKAP I ÅRSTA 4H KLUBB KRÄVS!
VIKTIGT! När du skapar en användare i MemberSky, dels för att kunna göra anmälan till kursen, är det viktigt att ni använder deltagarens/barnets personnummer och namn då medlemskapet är kopplat till detta.

HUR VET JAG OM VI FÅTT PLATS?
Titta på den gröna knappen till höger. Står det ”Anmäl till evenemang” finns plats ledig och du har fått en plats när anmälan är skickad. Detta är din bekräftelse!
Välkomstbrev med ytterligare information kommer ut ca. 1 vecka innan kursstart.

Om samtliga platser är bokade kan man ställa sig i kö. Den gröna knappen visar då texten ”Ställ mig i kö”. Vid avbokningar går platsen till första i turordnings enligt kölistan.

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?