PonnyPyssel v.28 Mån-Ons

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 22/6
Lägret vänder sig till: barn 7-12 år.

Vad är ponnypyssel?
Varje sommar anordnar vi hästläger för barn/ungdomar som sedan tidigare har ridvana. Men för den som inte har ridvana men ändå vill gå på ett läger med hästar?
Svaret: Ponnypyssel!
Ett läger för barn mellan 7-12 år som vill lära sig mer om hästar men som tidigare saknar häst-/ridvana.

På Årsta 4H:s Ponnypyssel lär vi oss hur man hanterar häst på ett säkert sätt. I det ingår hästens språk och signaler, hur vi beter oss i stallet, hur man leder en häst och vad en häst behöver för att må bra. Vi kommer också testa att rida vid något tillfälle men fokus ligger på att lära känna hästen från marken. Förutom lärande så kommer vi även ha rykttävling, ledövningar, skötsel och en massa annat skoj! Lägret tar emot max 12 deltagare och de ska vara i åldrarna 7-12 år.

INFORMATION
Datum: 6 - 8 juli
Tid: Kl. 09.00 - 16.00

PRIS
Lägret kostar 950 kr plus medlemskap i Årsta 4H som kostar 270 kr. Om deltagaren bor på en adress som Uppsala Hem äger står Uppsala Hem för lägeravgiften. Medlemsavgiften måste dock deltagaren betala själva.

EGEN LUNCH & MELLIS
Alla barn har med sig egen matsäck som räcker till lunch och mellanmål. Gärna även någon frukt att äta under dagen. Vi har mikrovågsugnar, kyl och frys samt tallrikar, glas. OBS! Medtag egna bestick!

KLÄDER
Vi kommer spendera mycket tid ute om dagarna. Oömma kläder och skor (med klack). Hjälm finns att låna på gården.

KIOSK
På Årsta 4H gård finns en lägerkiosk.
Barnen får handla i kiosken för max 15:-/dag. Detta är självklart frivilligt och skall endast ske i samråd mellan barn och förälder.

Mera info kommer mailas ut till anmälda deltagare innan lägerstart.

Pris: Gratis
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?