Getyoga med Kartik Master 2 september kl.17:30 - 18:30

Gå på getyoga hos oss på Gränby 4H!

Getyoga är en mycket populär aktivitet på 4H-gårdar runt om i Sverige och för andra sommaren arrangerar vi det även på Gränby 4H-gård i Uppsala.

Getyoga är helt enkelt yoga-pass i gethagen där våra busiga och nyfikna killingar kommer vara. Passen leds av yogainstruktörerna Kartik Master och Karin Ljungberg, och är 60 minuter yoga och getmys.
Yogapassen är designade för att passa de flesta oavsett vilken nivå man är på. Alla är välkomna!

Tid: 17:30 - 18:30

Pris: 100 kr. Betalas på plats med swish.

Medtag egen matta/handduk/filt. Ta inte med den dyraste mattan då olyckor kan ske.

Ha på dig oömma kläder och lämna smycken hemma då getterna annars gillar att nafsa på dessa. Vi rekommenderar att sätta upp håret då getterna gärna tuggar på hår och skägg annars.

Tänk på att ni är inne i getternas hage och det är respekt för djuren som gäller. Aktiviteten genomförs under förutsättning att getterna har full hälsa - och det samma gäller er egen hälsa, vid minsta symptom stannar vi givetvis hemma.

Lämna gärna din mailadress i anmälan så att vi kan kontakta er om passet behöver ställas in pga dåligt väder eller av annan anledning.

Barn under 15 år ska delta i sällskap med vuxen.

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?