Höstlovsläger på Gränby 4H gård tisdag 27 okt

Våra populära dagläger är fullspäckade med roliga aktiviteter som involverar gården djur, massa roliga lekar och tävlingar. Under höstlovet kan man anmäla sig dag för dag och behöver alltså inte gå hela veckan på läger.
Under läger veckan kommer vi förutom att ta hand om gårdens djur och umgås med dem gör aktiviteter som åka hölass och femkamp.

Ålder: Lägret är anpassat för barn i åldern 7 – 11 år.
Åldersgränserna är rekommendationer och inte skrivna i sten, funderar ni på om lägret passar för ert barn kan ni alltid maila oss och fråga. Vi försöker dela in grupper och anpassa aktiviteterna efter deltagarnas intressen så mycket vi kan.

Tid: 9:00 – 16:00.

Plats: Gränby 4H-gård.

Matsäck: Alla barn tar med sig egen lunch och två mellanmål (ett till fruktstund på förmiddagen och ett till eftermiddagen).

Kläder: Barnen behöver oömma kläder efter väder eftersom vi är ute större delen av dagen.

Pris: 160 kr/dag (800 kr/ hela veckan)

OBS! Medlemskap är obligatoriskt för att delta på lägret och ingår inte i deltagaravgiften. Medlemsnumret ska anges vid anmälan för att platsen ska tas i besittning.
Medlemsavgiften ska vara betalt vid lägrets start, detta för att försäkringar skall gälla! Om du inte är medlem idag så kan du bli det här på Membersky.

Frågor: För frågor gällande lägret maila till aktivitetsledare.granby@4h.se.

Pris: 160 SEK
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?