DJURLÄGER i Järbo, Gävleborg

Spendera dagen på härliga Björkmuren! Barnen får rida i skogen, och åka häst och vagn. De får gosa med kaninerna, kycklingarna, fåren och getterna. Vi leker lekar, pysslar och äter god hemlagad lunch och fika.

För alla åldrar (under 5 år med egen vuxen på plats). Tid: 10:00-16:00. Det går bra att hämta innan 16, men vänligen var på plats senast 10:30 då vi har genomgång av dagen och delar in i grupper. Lunch och fika ingår. Lunch och fika för vuxen 60 kr per person (kontant eller Swish).

Deltagaravgiften är 200 kr per dag för medlemmar.
(För icke medlemmar sker anmälan med e-post till naturhjaltarna@4h.se med barnets namn, ålder och vårdnadshavares telefonnummer. Är barnet inte medlem får det endast prova på en dag, för att komma fler dagar behöver de bli medlemmar.)

Betalning för medlemsavgiften sker via Swish 123-667 5474 eller Bankgiro 439-5984. Din plats är reserverad när betalningen kommit in. Vänligen ange fakturanummer (OCR).

Teman dagläger: 20 juni: de fyra elementen, 10 juli: riddare, 18 juli: cirkus, 24 juli: cowboys och 1 augusti: de fyra elementen, 14 augusti: 4H och 15 augusti: cirkus

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?