Anmäl dig till Djurskola onsdagar

*
Ange fullständigt personnummer/samordningsnummer för personen som ska delta på evenemanget. Är det du som ska delta anger du ditt personnummer. Är det ditt eventuella barn som ska delta är det barnets personnummer du ska ange.

I samband med din anmälan till evenemanget skapas ett konto där du kan se dina uppgifter, du kommer åt kontot genom att logga in med angivet personnummer och det lösenord du anger längre ner i formuläret.

*
*
*
*

*
Skriv in adress
*
Skriv in postnummer
*
Skriv in postort

C/O anger att brevet för adressaten skall tas om hand om en annan person (C/O personen). Fältet lämnas oftast blankt.

Kön **
Skapa ditt eget lösenord. Det måste vara minst 6 tecken långt. Spara det.

Är en familjemedlem redan medlem i Sveriges 4H via MemberSky och bor på samma adress? Då kan ditt medlemskap bli billigare. Ange personnummer på din familjemedlem för att kontrollera om du kan få familjerabatt. Lokala avvikelser kan förekomma.


Klicka i om du vill ha nyhetsbrev från organisationen.

Kostnad

700 SEK

Genom att klicka på knappen skapa faktura nedan godkänner du villkor för Sveriges 4H.

När du registrerat dig som medlem i Sveriges 4H kan du via Membersky.se hantera dina uppgifter genom att logga in i ditt konto. Genom att gå vidare och skapa konto accepterar du användarvillkor och datapolicy för MemberSky medlemsregister.


Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?