Ett med hästen: Ridgrupp 1

Under kursen får deltagarna träna upp sin ridning för att bättre kunna rida i samspel med hästen. Vi rider i gårdens hagar eller i paddocken och använder oss av olika övningar och lekar för att förbättra ekipagens balans och samarbete. Deltagarna har samma häst under hela kursen för att häst och ryttare ska lära känna varandra och kunna utvecklas tillsammans.

Kursen vänder sig till alla som vill utveckla sin ridning, men deltagarna bör ha grundläggande ridkunskaper och kunna rida utan ledare. Övningarna anpassas så att alla deltagare utmanas och utvecklar sin ridning. Deltagarna ska så gott som självständigt kunna hämta hästen i hagen, borsta, sadla och tränsa. Personal kan hjälpa till om det behövs. Grupp 1 bör vara på plats senast en halvtimme innan uppsittning för att hämta sina hästar i hagen, borsta, sadla och tränsa.

Kursen är 14 st träffar där vi i huvudsak rider, men några träffar har vi teori eller arbetar hästarna från marken. Max 3 st deltagare per grupp. I samband med anmälan till kursen i MemberSky ska ett mail skickas till victoria.ogren.nystrom@4h.se med bokning av häst. Mer om hästarna finns att läsa på hemsidan. Observera att det är först till kvarn på varje häst och att din anmälan inte är slutgiltig förrän hästbokningen är bekräftad.

Hästar
Norpan: Bokad
Agge: Bokad
Modig: Ledig

Ridgrupp 1 hålls onsdagar klockan 15.30-16.15.
Träffarna är: 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 15/4, 22/4, 29/4, 6/5, 13/5, 27/5, 3/6, 10/6

Frågor besvaras av Victoria på mail victoria.ogren.nystrom@4h.se

Pris: 2600 SEK
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?