Emaljering på finsilver med tekniken Cloisonné

Vi emaljerar på klassiskt vis med riktig emalj på finsilver. Att kunna sätta färg på silvret är mångas önskan. På den här kursen får du lära dig äkta emaljering på silver. Du får göra ett smycke med klassisk emaljteknik där vi lägger silvertråd för att skilja på emaljfärgerna och skapar ett mönster. Finsilver är absolut det bästa materialet av olika silvertyper att lägga transparent emalj på. PMC Formsilver är finsilver, så därför använder vi det. Vi gör ett smycke i Formsilver som en start. På köpet får du lära dig att arbeta med det. Det är inte svårt att lära sig principerna för emaljering. Att bli en skicklig emaljör kräver dock övning. Du får gärna ta med en liten putsmaskin så du kan putsa självständigt utan väntan.
Två sammankomster under två dagar intill varandra. Klockan 10 - 17 båda dagarna. Vi har lunchrast, men vi har inte tillgång till mat. Tag med det som passar dig. Vi har microugn, kylsåp m.m. Vi bjuder på kaffe och té. Vi tar högst 6 deltagare för kvaliténs skull. När du anmält dig kan du se en faktura och förfallodatum.
Kursen leds av certifierade lärare Gaby och Rolf Friberg.

Pris: 2450 SEK

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?