Formsilver/Silverlera Steg 1, kanske det roligaste du gjort.

En gedigen grund för att göra smycken av silverlera/ PMC Formsilver. Du får lära dig göra silversmycken i finsilver med en revolutionerande teknik. Silverlera är absolut ingen lera. Det är silver som genom en teknik har en konsistens som liknar lera. Du kan forma det mesta utan att såga och hamra. En certifierad lärare lär dig alla knepen. På grundkursen gör vi tre smycken och använder olika former av materialet. Du gör din första ring redan i den här två-dagars kursen. Du får också fatta in en sten och lära dig att bränna ditt smycke till rent silver med en handbrännare. Efter kursen kan du skapa smycken och själv bränna dem hemma utan att använda ugn.
PMC finns i en rad olika silvertyper, fler än något annat märke, för att du skall kunna skapa friare.
Bra att veta: Vi har en lunchrast, men kan inte erbjuda mat. Tag med vad som passar dig. Vi har kyl, micro porslin m.m.
Alla lyckas, alla får stöd, alla hinner med. Det är bara att ha roligt.
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte förbereda dig. Men tag med dina bästa glasögon och ett anteckningsblock. Den här kursen är under två dagar intill varandra och det är högst 8 deltagare på kursen. Kl 10:30 - 17:00 båda dagarna. När du anmäler dig får du per email information om vart kursen hålls. Det ligger på gångavstånd från tågstation ( 6-7 minuter ). Kommer du med bil är det gratis parkering. Vi hoppas att kunna genomföra kursen med tanke på Corona. Vi bevakar och hör av oss.

Pris: 2495 SEK
Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?