Örhängen i PMC formsilver med bomlås och inslag av silversmide

Vi kombinerar Formsilver och lite teknik från silversmide.
En ny teknik att göra örhängen i Formsilver. Du kommer att se hur fantastiskt silvret kan utnyttjas. Du skapar en modell för ett lås istället för ett stick. Du kan utnyttja tekniken på många andra modeller från enkla creoler till mer komplicerade designer. Ibland saknar man kunskapen att kunna löda när man arbetar med Formsilver. Nu kommer vi använda lödning för att bredda dina möjligheter. Den här kursen kräver att du har en del vana vid att arbeta med formsilver. Den är inte för nybörjare. Kursen är en söndag, men vi har en kurs även på lördagen. Du väljer om du vill gå enbart lördag eller enbart söndag eller båda kurserna. Går du båda kurserna får du på söndagen ett tillgodo på 100 kronor du kan utnyttja vid köp av varor.
Vi startar kl 10 och räknar med att sluta kl 17. Vi har en lunchrast, men vi har inte tillgång till mat. Tag med det som passar dig. Vi har microugn, kylskåp m.m. Vi bjuder på kaffe eller té. Vi tar högst 5 deltagare för kvaliténs skull. När du anmält dig kan du se en faktura och förfallodatum. Kursen leds av certifierade lärare Gaby och Rolf Friberg.

Pris: 1595 SEK

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?