Örhängen med sticks och stenkista. Du kan göra två par i PMC Formsilver

Vi kombinerar Formsilver och lite teknik från silversmide.
En kurs för dig som har lite erfarenhet av att skapa i Formsilver. Du gör två par örsticks.
Smycken för vardag eller fest, men unika i sin teknik. Vi utnyttjar formsilvrets fantastiska egenskaper kombinerat med lite teknik från silversmide. Du får bl.a sätta stenkistor för att kunna fatta in cabochoner och du sätter sticks på två olika sätt. Den här kursen är inte för nybörjare.
Kursen är en lördag, men vi har en kurs även på söndagen där vi också gör örhängen på ett helt annat sätt och med avancerad konstruktion. Du väljer om du vill gå den ena, andra eller båda. ( Krävs att du då anmäler dig till båda ). Går du båda får du även en bonus. Läs på söndagens kurs. Vi startar kl 10 och räknar med att sluta kl 17. Vi har en lunchrast, men vi har inte tillgång till mat. Tag med det som passar dig. Vi har microugn, kylskåp m.m.. Vi bjuder på kaffe eller té. Vi tar högst 5 deltagare för kvaliténs skull. När du anmält dig kan du se en faktura och förfallodatum. Kursen leds av certifierade lärare Gaby och Rolf Friberg.

Pris: 1765 SEK

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?