Örstick med Gold-Filled

Den här kursen kan du genomföra utan att ha en tidigare utbildning i Formsilver. Du gör två par örstick formgivna med olika tekniker. Genom en klurig lösning bär du dem med en sten infattad i en Gold-filled chatong. Du kan växla mellan vilket örstickspar du vill bära och ta med dig steninfattningen. De ser alltid vackra och exklusiva ut, men blir ändå inte så dyra. De är handgjorda smycken designade av dig. Trots det exklusiva utseendet kan du göra dessa under dagen och utan att ha en lång utbildning. Det kan bli en introduktion till framtida smycketillverkning eller en påbyggnad för dig som redan kunnig.
Bra att veta: Vi har en lunchrast, men kan inte erbjuda mat. Tag med vad som passar dig. Vi har kyl, micro porslin m.m.
Alla lyckas, alla får stöd, alla hinner med. Det är bara att ha roligt.
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte förbereda dig. Men tag med dina bästa glasögon och ett anteckningsblock. Den här kursen är under en dag och det är högst 7 deltagare på kursen. Kl 10:00 - 17:00. När du anmäler dig får du per email information om vart kursen hålls. Det ligger på gångavstånd från tågstation ( 6-7 minuter ). Kommer du med bil är det gratis parkering.
När du anmält dig kan du se en faktura och förfallodatum. Kursen leds av certifierade lärare Gaby och Rolf Friberg.

Pris: 1640 SEK

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?