Silverlera/Formsilver Steg 2

Du bygger på dina kunskaper från Silverlera steg 1.
Vi har gjort Steg 2 ännu mer innehållsrikt. Vi har flyttat in tekniker som som tills nu ingått i mer avancerade kurser. Med dina grundkunskaper får du nu göra en annan typ av ring och lära dig att göra ett ihåligt smycke. Vi använder guld som dekoration. Att göra ringar på ett riktigt sätt är spännande och ger nya möjligheter. Tag med dig dina bästa glasögon och anteckningsblock.
Förkunskaper: Silverlera Steg 1 eller annan utbildning, men inte nybörjare.
Vi har en matrast under kursen. Tag gärna med dig det som passar dig. Vi har kylskåp och microvågsugn. Tag med dina bästa glasögon och ett anteckningsblock. Har du tillgång till en putsmaskin t.ex typ Dremel är det bra om du har den med så minskar det väntetid. När du anmäler dig får du per email information om vart kursen hålls. Det ligger på gångavstånd från tågstation ( 7-8 minuter ). Kommer du med bil är det gratis parkering. När du anmält dig kan du se en faktura och förfallodatum.
Kursledare: PMC certifierade lärare, Senior Teachers.
Två sammankomster under två dagar intill varandra. Klockan 10 - 17 båda dagarna.
Vi tar högst 6 deltagare för kvaliténs skull. Kursmaterial och lån av verktyg ingår i priset.

Pris: 2595 SEK

Jag förstår På medlemsregistret MemberSky.com använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?